STUDIO 16 – Total Care

Coaching en Training

DE TRAINING VAN JE LEVEN

Wil je gewoon genieten in je leven?

Wil je een leven leiden vanuit rust en vertrouwen, zonder stress?

Mijn training in Bewustwording biedt de oplossing voor dit alles.

Je ontvangt als het ware de gebruiksaanwijzing van je leven. Hoe het allemaal gemakkelijker kan…

Na het volgen van deze training ben je in staat om vanuit vertrouwen in het leven te staan, zonder angst. Je leert om in je kracht te staan en al je talenten te gaan benutten.

De training is gebaseerd op de Levensinitiaties, ontwikkeld door drs. Bonnie Bessem.

Kijk voor meer informatie op mijn website www.stapinjeleven.nl
of bel met 06-51626191

COACHING

Als spiritueel coach begeleid ik mensen die op een bepaalde manier in hun leven zijn vastgelopen.

Samen gaan we kijken welke blokkade zich heeft vastgezet in het lichaam die ervoor zorgt dat je belemmerd wordt. Dit kan zijn in lichamelijke of geestelijke klachten of in allerlei gebieden in je leven waar je voor je gevoel geen grip op hebt. Ik ben ervan overtuigd dat het lichaam je iets probeert te vertellen als er sprake is van klachten. Een sessie geeft vaak veel inzichten en stelt in staat om bepaalde overtuigingen en blokkades op te lossen zodat je energie weer vrijelijk kan stromen.

Healing is een manier om op een hele zachte wijze je aura te reinigen en weer in balans te brengen. Het is het opruimen van storende invloeden in je aura of chakra’s.
De healing werkt door op alle niveau’s: lichamelijk, geestelijk, mentaal/emotioneel en spiritueel.

Reading geeft inzicht, helderheid en helpt hoofd- en bijzaken scheiden. Je krijgt informatie over de kern van wat je bezig houdt. Dat geeft je niet alleen een andere kijk op je vraag maar ook de ruimte voor nieuwe mogelijkheden die je eerst misschien niet zag. Bij een reading wordt de aura en de energie gelezen.

Paramedische healing, hierbij gaan we samen kijken waar jouw klacht of aandoening nu echt vandaan komt. Vaak zit er onder de klachten een emotionele oorzaak welke veroorzaakt kan zijn in je jeugd of door bepaalde familiepatronen. Ik breng je tijdens een gesprek in contact met het deel van je lichaam waar de klacht zich bevind en je onderbewustzijn geeft zelf de antwoorden.  Ik ga als het ware in gesprek met jouw ziel, energetische systeem of lichaam. Je zult versteld staan van de antwoorden…

Uiteindelijk weet niemand beter waar de klachten daadwerkelijk vandaan komen dan jijzelf!

Kijk voor meer informatie op mijn website www.stapinjeleven.nl

unspecified

Nieuwsgierig naar wat ik als spiritueel coach voor je kan betekenen?

Maak snel een afspraak 0174-297340 of 06-51626191 of maak online een afspraak

Comments are closed.