STUDIO 16 – Total Care

Een stralende huid?

Je huid is je visitekaartje en dat is de reden dat je vaak lekkerder in je vel zit met een gezonde huid. Daarom verdient je huid de beste zorg!

Mijn salon in ‘s-Gravenzande biedt effectieve gerichte huidverbeterende gezichtsbehandelingen op een natuurlijke manier met o.a. het hannah huidcoachsysteem.

 

Je huid in topconditie, hoe gaan we dit bereiken?

Door een gedegen huidmeting vooraf, het gebruik van speciaal op de huid afgestemde producten en aanverwante professionele behandelmethodes, bereik ik als hannah huidcoach ongekende resultaten! Vooral in samenwerking met de bindweefselmassage.

Ik vind het ook belangrijk om voor de innerlijke schoonheid te gaan. De echte schoonheid komt natuurlijk van binnenuit. Door er voor te zorgen dat je lichamelijk en geestelijk in balans bent heb je al ontzettend veel gewonnen. In alle opzichten voel je je dan beter en dat straal je natuurlijk uit!

Daarom heb ik gekozen voor een combinatie in mijn praktijk. Gezichtsverzorging in combinatie met voetreflex-Plus en spiritueel coaching. Voetreflex kan ingezet worden bij klachten, maar ook zeer zeker als preventie. Voorkomen dat je klachten gaat krijgen! Spiritueel coaching kan erg goed helpen bij allerlei blokkades waar je tegenaan loopt in je leven. Zowel lichamelijk als geestelijk. Dit gaat eigenlijk nog een stapje verder dan de voetreflextherapie.

Gratis en vrijblijvend consult!

Maak een afspraak en ontdek wat ik voor je huid of je lichaam kan betekenen.

Aanbevelingen

 • De training heeft o.a. gebracht: Innerlijke rust, Zelfinzicht en zelfbewustzijn, Meer begrip (voor mezelf en anderen), Meer ruimte om afstand te nemen, Meer zelfacceptatie, Meer begrip voor anderen

  De trainster: Jacqueline is een fijne en warme persoonlijkheid, die zonder oordelen de wereld inkijkt, voor mij echt een voorbeeld en inspiratiebron. Ze is duidelijk maar met respect voor haar omgeving/cursisten. Heeft goed in de gaten als haar inbreng/bijdrage gewenst is bij de oefeningen die de cursisten doen (dit is bij mij gebeurd tijdens de Vuur initiatie en dat heeft mij ontzettend veel goed gedaan). Ze ziet haar cursisten voor wie ze zijn en laat ze tegelijkertijd in hun waarde! Dat vind ik enerzijds ontzettend knap en anderzijds waardeer ik het enorm).

   

  deelnemer training Levensinitiaties
 • ……….Ik had dit niet voor mogelijk gehouden.Maar ik besef terdege dat ik dit dankzij de levensinitaties lessen heb kunnen bereiken. Dus dank, vanuit de grond van mijn hart, dank….. !!!!
  Er is nu licht aan het eind van mijn tunnel. Zonder jou had ik niet op dit punt gestaan.

  deelnemer van de training Levensinitiaties
 • Het volgen van de training levensinitiaties heeft bijgedragen aan het vergroten van mijn levensvreugde en meer mezelf zijn. Het heeft mijn levenskwaliteit verhoogd.

  Het werken met de vier natuurelementen vuur, water, licht en water pas ik dagelijks toe in mijn leven. De training is afwisselend opgebouwd, wat ik een prettig aspect vind. Jacqueline ervaar ik als warm, prettig en oprecht geïnteresseerd in haar medemensen. Ik raad een ieder dan ook aan om bij haar trainingen te volgen.

  deelnemer voor de training Levensinitiaties