STUDIO 16 – Total Care

Een stralende huid?

Je huid is je visitekaartje en dat is de reden dat je vaak lekkerder in je vel zit met een gezonde huid. Daarom verdient je huid de beste zorg!

Mijn salon in ‘s-Gravenzande biedt effectieve gerichte huidverbeterende gezichtsbehandelingen op een natuurlijke manier met o.a. het hannah huidcoachsysteem.

Je huid in topconditie, hoe gaan we dit bereiken?

Door een gedegen huidmeting vooraf, het gebruik van speciaal op de huid afgestemde producten en aanverwante professionele behandelmethodes, bereik ik als hannah huidcoach ongekende resultaten!

Sinds 2015 werk ik ook met het merk Lakshmi. Dit speciaal voor de mensen die het belangrijk vinden om behandeld te worden met producten die helemaal biologisch zijn. Lakshmi is een prachtig merk waarmee huidverbetering bereikt wordt. Dit niet alleen door middel van de producten maar ook door het balanceren van eventuele disbalansen in het lichaam. Lakshmi werkt volgens de Ayurvedische methode.

Ik vind het ook belangrijk om voor de innerlijke schoonheid te gaan. De echte schoonheid komt natuurlijk van binnenuit. Door er voor te zorgen dat je lichamelijk en geestelijk in balans bent heb je al ontzettend veel gewonnen. In alle opzichten voel je je dan beter en dat straal je natuurlijk uit!

Daarom heb ik gekozen voor een combinatie in mijn praktijk. Gezichtsverzorging in combinatie met voetreflex-Plus en spiritueel coaching. Voetreflex kan ingezet worden bij klachten, maar ook zeer zeker als preventie. Voorkomen dat je klachten gaat krijgen! Spiritueel coaching kan erg goed helpen bij allerlei blokkades waar je tegenaan loopt in je leven. Zowel lichamelijk als geestelijk. Dit gaat eigenlijk nog een stapje verder dan de voetreflextherapie.

Gratis en vrijblijvend consult!

Maak een afspraak en ontdek wat ik voor je huid of je lichaam kan betekenen.

Aanbevelingen

  • Na een langdurige zoektocht in het medische circuit kwam ik via een vriendin bij Jacqueline terecht. Na een warm welkom en kort kennismakingsgesprek begon de healing. Tijdens de healing vertelde mijn lichaam dat er eerst een ander probleem was waar ik al jaren mee loop en naar achteren geschoven had, opgelost moest worden…mijn heupklachten! Na de healing voelde ik mezelf vele malen “lichter” en is de pijn aan mijn heup zo goed als verdwenen. Inmiddels ben ik al voor de tweede keer weer geweest. Een echte aanrader voor een ieder die met zichzelf in balans wil komen!

    klant voor spirituele coaching
  • Jacqueline is een ervaren schoonheidsspecialiste die weet wat ze doet! Het is altijd weer een feestje om bij haar op de stoel te liggen. De heerlijke gezichtsbehandeling, een heerlijke voetmassage onder de behandeling, je gaat als herboren de deur uit. Ze neemt alle tijd voor je. De producten van hannah zijn heerlijk, mijn huid is nog nooit zo zacht geweest!

    Klant van STUDIO 16
  • Vakvrouw Jacqueline geeft jou en je huid in alle rust, onder een goed gesprek, een stralende oppepper!

    Klant van STUDIO 16