STUDIO 16 – Total Care

Jacqueline van Wijk

Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en voetreflexPlus therapeute. Sinds 2002 ben ik eigenaresse van STUDIO 16 total care. De woorden total care staan voor een totale beleving waarvoor je bij mij in de salon terecht kan.

In mijn praktijk schoonheidssalon STUDIO 16 ben ik gestart als schoonheidsspecialiste. Ik ben er gaandeweg achtergekomen dat de uiterlijke verzorging voor mij belangrijk is, maar zeker niet het allerbelangrijkste. Wat we aan de buitenkant zien is toch ook altijd de afspiegeling van wat zich aan de binnenkant afspeelt.  In mijn goedlopende praktijk in ’s-Gravenzande heb ik gemerkt dat er veel mensen vastlopen in het leven. Ze zijn bijvoorbeeld ontevreden over de werksituatie, over hun relatie, de manier waarop ze in het leven staan of ze hebben gewoon ontzettend veel negatiefs meegemaakt in hun leven. Heel regelmatig hebben deze mensen diverse lichamelijke klachten. Vaak wordt er bij de dokter en in de ziekenhuizen geen oorzaak gevonden voor deze klachten. Mensen krijgen dan medicatie en deze hebben allerlei bijwerkingen. Ik heb niets tegen medicatie maar stelde mezelf altijd de vraag: “ wat is hier nou echt aan de hand?” De medicatie is uiteindelijk toch niets meer dan symptoombestrijding.

Dit was voor mij de reden om verder te gaan kijken en mijn praktijk te gaan verdiepen. Ik ben toen een opleiding voetreflexPlus therapie gaan doen bij Total Health in Amstelveen:  http://www.totalhealth.eu/content/opleidingen/opleidingen/voetreflex_plus.  Hier heb ik ook de kans aangegrepen om in het 3e jaar stage te lopen in de TCM klinieken in Beijing, China. Een hele bijzondere ervaring.

Vanuit deze opleiding heb ik leren kijken naar de samenhang tussen lichaam en geest. Dit is echt ontzettend belangrijk. Een lichamelijke klacht staat nooit op zichzelf! Als voetreflextherapeute heb ik al veel mensen van hun klachten af kunnen helpen. Ik heb ondertussen de naam van mijn praktijk verandert in STUDIO 16 total care…

Toch stopte hier mijn zoektocht niet. Gevoelsmatig moest ik nog een stapje verder. Het spirituele heeft me altijd erg aangetrokken. Tijdens mijn spirituele zoektocht en opleidingen die ik in deze richting gevolgd heb (waaronder paramedisch mediumschap) is mijn overtuiging eigenlijk alleen maar sterker geworden.  Een lichamelijke klacht is een uiting van het lichaam om aandacht te vragen. Het lichaam wil je iets vertellen. Als je dit volledig negeert dan kan de klacht zich steeds meer vast gaan zetten in je lijf. Als het ware blokkeert je energie, met alle gevolgen van dien.

Ik heb gaandeweg gemerkt dat ik ontzettend goed ben in het begeleiden van mensen die op de één of andere manier zijn vastgelopen en hierdoor lichamelijke ongemakken ervaren. Door samen met de cliënt op zoek te gaan naar de oorzaak van de klachten vallen er als het ware puzzelstukjes op zijn plek. Het stelt de persoon in staat om vastgezette overtuigingen en negativiteit los te laten waardoor de energie weer kan gaan stromen en het zelfgenezend vermogen van het lichaam enorm gestimuleerd wordt.

Het is prachtig om te zien wat dit met een persoon kan doen. Je ziet gewoon dat iemand in staat is om weer stappen te nemen in zijn ontwikkeling en groei…

Het werken met mijn intuïtieve vermogen blijkt een schot in de roos te zijn!

Meer weten?

Maak dan nu een afspraak en ontdek wat STUDIO 16 total care voor u kan betekenen. U kunt bellen: 0174 -297340 of
06-51626191 of mailen naar info@studio16.nl.  Ook kunt u online een afspraak maken.

Heel graag tot ziens bij mij in de salon!

Aanbevelingen

  • Na een langdurige zoektocht in het medische circuit kwam ik via een vriendin bij Jacqueline terecht. Na een warm welkom en kort kennismakingsgesprek begon de healing. Tijdens de healing vertelde mijn lichaam dat er eerst een ander probleem was waar ik al jaren mee loop en naar achteren geschoven had, opgelost moest worden…mijn heupklachten! Na de healing voelde ik mezelf vele malen “lichter” en is de pijn aan mijn heup zo goed als verdwenen. Inmiddels ben ik al voor de tweede keer weer geweest. Een echte aanrader voor een ieder die met zichzelf in balans wil komen!

    klant voor spirituele coaching
  • Jacqueline is een ervaren schoonheidsspecialiste die weet wat ze doet! Het is altijd weer een feestje om bij haar op de stoel te liggen. De heerlijke gezichtsbehandeling, een heerlijke voetmassage onder de behandeling, je gaat als herboren de deur uit. Ze neemt alle tijd voor je. De producten van hannah zijn heerlijk, mijn huid is nog nooit zo zacht geweest!

    Klant van STUDIO 16
  • Vakvrouw Jacqueline geeft jou en je huid in alle rust, onder een goed gesprek, een stralende oppepper!

    Klant van STUDIO 16