STUDIO 16 – Total Care

Introductie nieuw merk in de salon

Er is op dit moment een trend in bewustwording aan de gang. Veel mensen gaan bewuster eten, vaak biologisch en gaan ook kritischer kijken naar de producten die ze gebruiken voor hun huidverzorging. Ik krijg in mijn salon steeds meer mensen die vragen naar een merk welke alleen gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten.

Ik ben zelf nog enorme fan van het merk hannah waar ik mee werk maar ik vind dat ik ook moet meegaan in de bewustwording van dit moment. Ik ben daarom op zoek gegaan naar een merk met een Bio-Eco certificaat. Een product welke alleen gebruik maakt van natuurlijke ingrediënten verkregen uit biologisch geteelde planten, ayurvedische extracten, pure essentiële oliën, werkzame stoffen uit de zee, natuurlijke conservering en natuurlijke kleurstoffen. Een merk waarbij je in de behandeling op zoek gaat naar het herstellen van de balans van lichaam en geest maar waarbij je zeker het doel, goede resultaatgerichte huidverzorging, niet uit het oog verliest. Dit merk is geworden: LAKSHMI

 

Mocht je interesse hebben in een heerlijke Ayurvedische behandeling maak dan snel een afspraak….

Comments are closed.